01 Agus 2019

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Keçiören Belediyesi hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Türkiye`nin en nitelikli kurban satış alanıyla vatandaşların kurban alışverişlerini rahatça yapmalarını isteyen Keçiören Belediyesi özellikle hijyen ve temizlik hususuna ayrı bir özen gösteriyor.

Bağlum Mevkiinde açtığı modern kurban satış alanında sosyal tesislerden güvenliğe kadar her türlü detay düşünülürken, özellikle koruyucu ve önleyici sağlık hizmetleri kapsamında dezenfekte çalışmasına da başlandı.

Kurban çadırları, Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü`ne bağlı 2 ayrı ekip tarafından ilaçlanıyor. Vatandaşlar, haşere, karasinek ve sivrisineklere karşı yapılan ilaçlama sayesinde kurban alanını gönül rahatlığıyla gezebiliyor.

Satış alanının tüm ihtiyaçlara cevap verdiğinin altını çizen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiörenlilerin Kurban Bayramı`nı huzur içerisinde geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri aldık. Vatandaşlarımız herhangi bir sıkıntı yaşadıklarında kurban satış yerlerindeki zabıta ekiplerimizden ve belediyemizden yardım alabilirler" dedi.