12 Nisan 2023

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören’den Kızılay’a aktarmasız ulaşım imkânı sağlayacak AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı’nın açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurdele kesilerek açılışı yapılan metro hattının Keçiören’e ve Ankara’ya hayırlı olmasını dileyen Altınok, “AKM-GAR-KIZILAY Keçiören bağlantılı metromuz; Keçiören`imize, Ankara`mıza hayırlı olsun. Bu hizmetten dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Açılış sonrası metronun vatman koltuğuna geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk sürüşü gerçekleştirdi.

İlk sürüş turuna Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da katıldı.